Företagsförsäljning

Skräddarsydda lösningar för företag

Naturstensprojekt med åratals erfarenhet

Vår företagsförsäljning tillhandahåller lösningar relaterade till brasugnar, bastuugnar och steninredningar för till exempel kontors-, hotell, restaurang- och butikslokaler.

Under årens lopp har vi genomfört otaliga naturstensprojekt med gedigen kompetens utan att glömma individuella önskemål. Mätning är en grundpelare för lyckade leveranser. Våra experter kontrollerar alltid måtten och säkerställer på plats att alla detaljer beaktas.

Tulikivis rötter utgår från täljsten som bryts och förädlas i östra Finland, och täljsten är ett mångsidigt material som kan användas i många slags objekt. Utöver finsk sten innehåller sortimentet många utländska alternativ.

Personlig service under hela projektet

Vi hjälper dig personligen under hela planeringsprocessen. Våra experter strävar efter att garantera en optimal helhet och prissättning av varje projekt.

Om du inte hittar en lämplig bras- eller bastuugn i kollektionen kan du kontakta Tulikivis måttbeställningstjänst, som lyssnar på dina personliga önskemål. Vi designar också köks- och fönsterbänkar som passar i ditt hem och din stil. Berätta alltså för oss en hurdan produkt du vill ha.

Vad planerar du för projekt?

Behöver du natursten, en eldstad eller en bastuugn för ditt projekt? Samarbete som påbörjas redan i planeringsskedet påverkar slutresultatet avsevärt. Kontakta oss eller lämna en kontaktförfrågan.

Företagsförsäljning

Eldstäder

Mikko-Pekka Turunen

Tammimäenkatu 6, Reso
tfn. 0403 063 169
mikko-pekka.turunen@tulikivi.fi

 

Eldstäder, Nyland

Marko Turunen

Lautamiehenkatu 1, Esbo
tfn. 040 306 3139
marko.turunen@tulikivi.fi

Bastuugnar

Jari Manner

Lautamiehentie 1, Esbo
tfn. 0403 063 138
jari.manner@tulikivi.fi

Skivor och plattor

Virpi Illman

Lautamiehentie 1, Esbo
tfn. 0400 959 941
virpi.illman@tulikivi.fi

Skicka en kontaktförfrågan så kontaktar vi dig så snart som möjligt.