Productgarantie voor kachels

Hulp en ondersteuning tijdens de productgarantieperiode

Garantievoorwaarden

We verlenen een beperkte garantie van vijf (5) jaar op kachels die worden verkocht onder het merk Tulikivi, op voorwaarde dat je je kachel hebt geregistreerd. Zonder garantieregistratie is de garantie twee (2) jaar.

  • Speksteenkachels
  • Convectiekachels en stenen onderdelen van houtkachels

Door je Tulikivi-kachel te registreren, activeer je een extra garantie van drie (3) jaar op je product. Vul de verplichte velden in gemarkeerd met *. Vink onderaan de pagina onder de garantievoorwaarden het vakje aan naast ‘Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord’. Vervolgens wordt de knop ‘Accepteren en opslaan’ geactiveerd om de garantieregistratie op te slaan. We sturen binnen 24 uur een bericht over de garantieregistratie naar het door jou opgegeven e-mailadres. Als je geen bericht in je inbox ontvangt, raden we je aan om te controleren of het bericht niet in je spambox terecht is gekomen. Je kunt je garantie opnieuw registreren als je het bericht ook niet in de spambox kunt vinden.

Productfeedback geven en het product repareren tijdens de garantieperiode

Wil je tijdens de garantieperiode feedback geven op je product? Je kunt op elk moment, dag en nacht, het productgarantieformulier gebruiken om ons je feedback te sturen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt desgewenst ook onze klantenservice bellen.