Kaminahjude tootegarantii

Abi ja tugi toote garantiiajal

Garantiitingimused

Anname Tulikivi kaubamärgi all müüdavatele kaminahjudele viie (5) aasta pikkuse piiratud garantii, eeldusel, et oled oma kaminahju registreerinud. Registreerimata garantii kestab kaks (2) aastat.

  • Voolukivist kaminahjud
  • Keraamilised kaminahjud
  • Konvektsioonkaminate ja puiduküttega ahjude kivikomponendid

Kui registreerid oma Tulikivi kaminahju, aktiveerub tootele täiendav (3) kolme aasta garantii. Täida tärniga (*) tähistatud kohustuslikud väljad. Märgi lehekülje allosas, garantiitingimuste teksti all, ruut „Olen tingimustega tutvunud ja nõustun nendega“. Seejärel aktiveerub nupp „Nõustu ja salvesta“, et garantii registreerimine salvestada. Saadame 24 tunni jooksul sinu meiliaadressile garantii registreerimise kohta sõnumi. Kui sõnum ei jõua sinu postkasti, soovitame kontrollida, kas see on ehk sattunud rämpsposti kausta. Kui sa sealtki sõnumit ei leia, saad oma garantii uuesti registreerida.

Toote kohta tagasiside andmine ja remont garantiiperioodil

Soovid garantiiajal oma toote kohta tagasisidet anda? Toote garantiivormi kaudu saab tagasisidet anda ööpäev läbi. Võtame sinuga ühendust nii ruttu kui võimalik. Soovi korral võid helistada meie klienditeenindusse.