Messu-uutiset

Valkeakosken Talonäyttely 2024: Tulikivi tarjoaa inspiraatiota ja ainutlaatuisia kesäetuja

23.7.2024

Kesän kohokohta – Valkeakosken Talonäyttely, avaa ovensa Juusonniityllä 24. heinäkuuta ja jatkuu aina 4. elokuuta saakka. Osastollamme voi tutustua uutuustuotteisiin ja saada asiantuntijoiden arvokkaita neuvoja kodin lämmitysratkaisuista.

Näyttelyalueen luonnonkaunis sijainti
Juusonniitty, Lotilanjärven rannalla, tarjoaa upean luonnonläheisen ympäristön Talonäyttelylle. Alueen kauniit ulkoilureitit houkuttelevat tutustumaan ympäristöön, ja erinomaiset kulkuyhteydet takaavat helpon pääsyn näyttelyalueelle.

Talonäyttelyn antimet kävijöille
Talonäyttelyssä on esillä kymmenen uniikkia kotia, jotka tarjoavat monipuolisia ideoita ja edullisia ratkaisuja asumiseen. Päivittäiset teemalliset ohjelmat tuovat esille ajankohtaisia aiheita rakentamisesta ja asumisesta. Näyttelyn kohokohdat:

  • Torstaina 25.7. Riikka Kerttula jakaa kokemuksiaan ekotalossa asumisesta, jossa Tulikiven vesikiertotakka on keskeisessä roolissa.
  • Lauantaina 27.7. toimittaja Hanna Sumari vierailee näyttelyn kohteissa ja jakaa sisustusvinkkejä.

Tulikiven kesäedut
Talonäyttelyn osastollamme on tarjolla toinen toistaan houkuttelevia kesäetuja, jotka tekevät kodin lämmitysratkaisuista entistäkin ekologisempia ja energiatehokkaampia. Nyt on täydellinen hetki päivittää koti Tulikiven tuotteilla ja hyödyntää näyttelyn ajan voimassa olevat kesäedut. Esimerkiksi vaihtaessa vanhan takan uuteen Tulikivi-takkaan – saa vanhan takan purun jopa ilmaiseksi!

Arvonta: Voita Tulikiven Cooking-tuotepaketti!
Tulikiven osastolla tai sivuillamme voi osallistua Talonäyttelyn arvontaan, jossa on mahdollisuus voittaa Tulikiven Cooking-ruoanlaittotuotteita (arvo 211 €).

Näyttely on avoinna päivittäin klo 10-18. Tervetuloa!