Kevo elektrilised saunakerised

Esteetiline, meeldiv ja uuenduslik disain

Kevo uue põlvkonna elektriliste saunakeriste kollektsioon annab saunaruumi kujundamisel suurema vabaduse. Loomingulised lahendused on võimalikud tänu saunakeriste ainulaadsele kõrguse reguleerimisele, mis ei vähenda ruumi funktsionaalsust ega terviklikkust.

Unikaalsed materjalid – rõhuasetus keskkonnale

Kevo saunakeriste kattekihid sisaldavad Soome pärit looduslikku kivi, keraamikatööstusest pärit taaskasutatud materjale ja terast. Kõik valikud on maitsekad ja esteetilised. Ainulaadne voolukivi ja valatud kivi on suurepärased näited ilusatest looduslikest materjalidest, mis on keskkonnasõbralikud ja praktilised.

Silmiä hivelevää saumattomuutta – yksityiskohdista syntyvä yhtenäisyys.

Kevo saunakeriste mitmekihiline korpus teeb kerise välispinna lastele ohutuks ning paigaldamisel ohutuskaugused minimaalseks. See võimaldab saunalava ja kerise vahel peaaegu sujuvat üleminekut ning pakub lõputuid võimalusi harmoonilise saunaruumi kujundamisel. Hoolikalt viimistletud detailid tagavad turvalise ja tasakaaluka tulemuse.

Loodud naudinguks – optimeeritud energiatõhususeks

Kevo kollektsiooni elektriliste saunakeriste uuenduslik tehnoloogia võimaldab optimeerida suhteliselt väikest kogust saunakive (30 kg) ja küttekehade paigutust kivikambris. Väiksem kivikogus kuumeneb kiiremini ja soojuse säilitamine võtab vähem energiat.

Küttekehade reguleerimise võimalus tähendab, et saunaruumi ja kerise temperatuuri saab reguleerida üksteisest sõltumatult, nii et saunaruumi temperatuur võib olla madalam ja leil kuumem või vastupidi.

Reguleeritav ja isikupärane kogemus

Saunakeriste elegantsust ja maitsekust täiendab puuteekraaniga juhtpaneel, mis on minimalistliku ja ajatu disainiga. Puuteekraaniga juhtpaneel juhendab, kuidas saunas saavutada kiiresti ja lihtsalt soovitud tingimused. Sauna juhtpaneeli saab paigaldada soovitud kohta, näiteks riietusruumi, duširuumi või ka leiliruumi.

Sauna juhtpaneeli funktsioonide valik viib teie saunakogemuse uuele tasemele. See tagab nauditavama ja individuaalsema kogemuse, mis väärtustab Soome saunakultuuri ja traditsioone.

Mudelid

Kaarna

Tutvu

Pyry

Tutvu

Usva

Tutvu

Pyry

Kõrgus 790 mm
Läbimõõt 360 mm
Mass 44 kg
Sauna suurus 3 - 15 m3
Tutvu

Kaarna

Kõrgus 790 mm
Läbimõõt 360 mm
Mass 72 kg
Sauna suurus 3 - 15 m3
Tutvu

Usva

Kõrgus 790 mm
Läbimõõt 360 mm
Mass 26 kg
Sauna suurus 3 - 15 m3
Tutvu