Osta nyt ja maksa erissä

Joustava Tulikivi-rahoitus

Osta nyt ja maksa erissä! Saat 6 kk korotonta maksuaikaa.

Sisusta koti kulutusta kestävillä kivilaatoilla ja -tasoilla. Luonnonkivi on runsaiden mahdollisuuksien sisustusmateriaali. Kivilajista riippuen se istuu paikkaan kuin paikkaan kuten lattia- ja seinälaatoituksiin, portaisiin, keittiön välitiloihin, kylpyammeiden verhoiluun ja näyttää moni-ilmeiset kasvonsa.

Tulikivi_Karelia_RaitaS_2D_Structure_Black_2_takka_fireplace_olohuone_livingroom

Valitset itse sopivan kokoisen maksuerän (1,7-9,0% kokonaishinnasta), joka määrittää laina-ajan pituuden sekä kuukausierien suuruuden.

Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 7 500 euron luotolle on 11,08 %, kun luoton korko on OP-prime + 6,95 % (10,45 % 11/23), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 7 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 11 327 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 128 € minimilyhennyksin (1,70 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 94 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

Tulikivi_Rae_kiuas_sauna_stove_

Tulikivi-rahoitus on joustava

  • Lainapäätös paikanpäällä tai netissä
  • Koko toimituksesta yksi selkeä lasku
  • Ei käsirahaa, vakuuksia tai takaajia
  • Joustava takaisinmaksu
  • Ei uutta luottokorttia
  • Kätevät kk-erät, jotta rahaa jää myös muihin ostoksiin.

Tulikivi-rahoituksen 6 kk koroton maksuaika kampanja on voimassa 30.9.2024 saakka.

Hyödynnä verotusedut

Remonttikohteen asennuskustannuksista voit hakea kotitalousvähennystä verotuksessa. Lisätietoja kotitalousvähennyksestä: www.vero.fi