Voolukivi

Mitmekülgsele looduskivile saab anda mitmesugust kuju.

Looduskivi ilu on lummav

Tänu moodsatele ja pidevalt arenevatele tehnoloogiatele on saadaval mitmesuguse pinnaga ja värvitoonides voolukivi. See võimaldab voolukivi eri ruumides laiemalt kasutada. Voolukivi suur soojuse salvestusvõime ja soojusjuhtivus teevad sellest unikaalse materjali. Voolukivi kasutamine sisekujunduskivina toob looduse sulle lähemale, olgu siis tegemist avaliku ruumi või koduga. Mitmekülgne voolukivi pakub kujundusvõimalusi heledast tumedani ja karedast siledani. See võib olla osa suuremast pinnast või tõusta domineerivasse rolli. Kauni välimusega voolukivi on väga kergesti hooldatav ja vastupidav materjal ning seetõttu meie moodsas jätkusuutlikkust taotlevas ehitusmaailmas eriti populaarne.

10 põhjust, miks valida voolukivi

  • Tõeline looduskivi
  • Ainulaadne välimus
  • Suurepärane soojuse salvestusvõime
  • Lihtne töödelda
  • Kompaktne struktuur
  • 100% Soome toode
  • Puhas ja turvaline
  • Keskkonnasõbralik
  • Vastupidav ja lihtne hooldada
  • Neelab müra ja ei ole kõndimisel libe
Vuolukivilaattaa suihkutiloissa

Isikupärane stiil ja soojus igal sammul.

Tulikivi voolukiviplaatidega saad vaevata anda oma kodule moodsa või sulle meelepärase välimuse. Looduskivist põrandal on mõnus kõndida, sest igal sammul on tunda pehmet ja sooja paitavat puudutust. Voolukivi sobib ideaalselt vannituppa ja pesuruumi, kuna see ei ole libe isegi märjana ega ima vett. Voolukivist põrand koos põrandaküttega on lihtsalt superhea kombinatsioon. Looduskivist põrandate populaarsus kasvab pidevalt, sest need on kergesti hooldatavad ja väga vastupidavad. Meie ulatuslikust valikust leiad isikupäraseid ja stiilseid põrandaplaate iga ruumi ja pinna jaoks.

Tulikivi_vuolukivi_Classic_olohuone_lattia_kotimainen_luonnonkivi

Pilkupüüdvad seinad ja oivalised detailid.

Tulikivi voolukivist seinaplaatidega tood oma ruumidesse moodsa luksuse ja elegantsi.

Lisaks visuaalsele küljele muudavad plaadid su elu lihtsamaks, sest need on praktilised ja kergesti hooldatavad. Meie ulatuslikus valikus leidub sobiv lahendus igale maitsele ja stiilile.

Vuolukivi mosaiikki kylpyhuoneessa

Ajatu ilu ja vastupidav praktilisus.

Looduskivi pakub vastupidavust ja ilu looduslikul kujul. Valides Tulikivi looduskiviplaadid, suurendad nii oma kodu visuaalset kapitali kui ka selle käegakatsutavat järelturu-väärtust. Praktilises plaanis avalduvad looduskivi suurimad eelised igapäevaelus. Lihtsasti hooldatavad plaadid ja vastupidavad pinnad tähendavad, et üks murekoht jääb vähemaks. Täielikult taaskasutatav looduskivi on ühtlasi keskkonnasõbralik valik.