Kaminahju kate

Voolukivist kaminahjule võib lisada valge katte.

Kaminahjule saad katte lisada ise või tellida selle töö meilt

Tulikivi kattega Color saad muuta oma voolukivist kaminahju valgeks. Katet võib lisada nii uuele kui ka juba aastaid kasutusel olnud kaminahjule. Kattekomplekt sisaldab kõiki Tulikivi kaminahju katmiseks vajalikke materjale. Sul on tarvis veel ainult puhastusvahendit, paberit ja pappi kaminahju ümbruse kaitsmiseks. Kui kaminahju pinnal on märgatavaid kahjustusi, tasub osta eraldi parandusmaterjal (nt Pakla Soft Plastic mastiks). Kattekomplekt sisaldab üksikasjalikke juhiseid.

Katmisteenust saab osta ka võtmed-kätte teenusena, kus Tulikivi kaminahju paigaldaja teeb kõik tööd algusest lõpuni. Katmisteenus sisaldab kaminahju puhastamist, uste eemaldamist ja tagasi paigaldamist, vuukide puhastamist ja täitmist Tulikivi Color vuugiseguga ning katmist Tulikivi Color värviga.

Tulikivi Color pinda saab parandada, kui see on aja jooksul mõranenud või püsivalt määrdunud. Kord juba kaetud kaminahju saab uuesti üle katta.

Voolukivi on Tulikivi tuksuv süda

Oma vanale või uuele voolukivist kaminahjule saad hõlpsalt lisada valge katte ise või kutsuda professionaali, kes selle töö sinu eest ära teeb.

Tee seda ise: Ostke värvikatte pakett meie e-poest.

Võtmed kätte: tellige katmisteenus lähimast Tulikivi esindusest.