Kachelcoating

Speksteenkachels kunnen wit gecoat worden

Je kunt de kachel zelf coaten of wij doen het voor je

Met de Tulikivi Color-coating voor kachels kun je je speksteenkachel wit maken. De coating kan worden gebruikt voor het coaten van zowel nieuwe speksteenkachels als kachels die al jaren in gebruik zijn. Het coatingpakket bevat alle materialen die nodig zijn om een Tulikivi-kachel te coaten. Het enige wat je nodig hebt is wat afwasmiddel, keukenpapier en karton om het gebied rond de kachel te beschermen. Als er merkbare oppervlakteschade aan de kachel is, is het de moeite waard om afzonderlijk reparatiemateriaal te kopen (bijv. Pakla Soft Plastic mastiek). Het coatingpakket bevat gedetailleerde instructies.

Je kunt de coatingservice ook als allesomvattende service afnemen, waarbij een Tulikivi-kachelinstallateur je het werk van begin tot eind uit handen neemt. De coatingservice omvat het reinigen van de kachel, het verwijderen en terugplaatsen van de deuren, het reinigen van de naden, het vullen van de naden met Tulikivi Color-voegmiddel en het coaten met Tulikivi Color.

Het Tulikivi Color-oppervlak kan worden gerepareerd als het na verloop van tijd is afgebladderd of permanent verkleurd. Een eenmaal gecoate kachel kan ook opnieuw worden gecoat.

Speksteen is het kloppende hart van Tulikivi

Je kunt je oude of nieuwe speksteenkachel eenvoudig wit coaten. Doe het zelf of schakel een deskundige in om het werk voor je te doen.

Doe het zelf: koop het Kleurschilderpakket bij één van onze Tulikivi verdelers.

Vraag voor meer informatie bij uw dichtstbijzijnde Tulikivi verdeler.