Kachels

Verwarm je kachel met hout of pellets

Een warmtevasthoudende kachel of een convectiekachel?

Er zijn verschillende soorten warmte. De warmte geproduceerd door een warmtevasthoudende kachel is beter dan die van andere kachels. Een kachel is niet alleen een warmtebron of iets moois om naar te kijken. Een kachel is beide en je kunt de warmte op verschillende manieren gebruiken om te koken. Als je zelfvoorzienend bent in warmteproductie, ben je niet overgeleverd aan stroomuitval. Met een warmtevasthoudende kachel verwarm je je huis en kook je zonder stroom.

Wij creëren al sinds de jaren 80 mooie en functionele kachels met behulp van natuurlijke materialen. We houden de constructie van onze kachels en het onderhoud ervan eenvoudig, zonder concessies te doen wat betreft de brandveiligheid. Onze kachels branden schoon en de emissies liggen onder de gereguleerde limieten van de Europese Ecodesign-richtlijn voor schone verbranding en efficiëntie. We streven voortdurend naar een nog lagere milieu-impact en naar nog aangenamere ervaringen voor U.

Door voor een duurzame kachel te kiezen kan ook U de ecologische voetafdruk verkleinen. Blader door onze collecties kachels en vind uw favoriet – de beste kachel voor jou. Als je niet weet waar je moet beginnen bij het kiezen van een kachel, dan helpen onze kachelassistent en je dichtstbijzijnde dealer je verder.

“Een warmtevasthoudende kachel kan tien keer meer energie vasthouden dan een houtkachel.”