Eldstäder

Brasvärme med ved eller pellets

Värmelagrande eldstad eller konvektionsbrasugn?

Det finns skillnader mellan värme och värme. Värme från en värmelagrande eldstad skiljer sig från annan värme till sin fördel. En eldsstad är inte endast en värmekälla eller glädje för ögat. Den är både och, och dessutom kan du tillreda mat i den. Självförsörjning inom värmeenergi lämnar dig inte i sticket om det blir elavbrott. Med en värmelagrande eldstad värmer du upp hemmet och tillreder mat utan el.

Vi har tillverkat funktionella och vackra eldstäder av naturmaterial redan i över 40 år. Våra eldstäder har en enkel konstruktion och är lätta att underhålla utan att pruta på förbränningstekniken. Våra eldstäder brinner rent och överträffar kraven för ren och effektiv förbränning enligt EU:s Ecodesign-förordning. Vi strävar alltid efter mindre miljökonsekvenser och allt bättre upplevelser för Dig.

Genom att välja en hållbar eldstad kan du för din del påverka ditt ekologiska fotavtryck. Ta del av våra eldstadsmodeller och hitta din favorit – din optimala eldstad. Om du inte vet hur du kommer i gång kan du vända dig till vår eldstadsguide eller vår närmaste återförsäljare.

”En värmelagrande eldstad kan lagra 10 gånger mer energi än en kamin.”