Kundtjänst

Vi betjänar dygnet runt

Fin stenstudio i Esbo

Kontakta våra försäljare om du planerar att använda sten i inredningen eller kanske redan vet hurdan sten du vill ha i hemmet. Med dem kan du diskutera den optimala lösningen. De hjälper med valet av sten och ytbehandling samt ger dig vid behov en nyckelfärdig offert. Tulikivi bearbetar stenen efter måtten och monterar den plats.

Vid valet av stenart är det alltid klokt att byta några ord med en försäljare, eftersom stenarternas egenskaper påverkar valet av lämpligt material. Eftersom sten också är en äkta naturprodukt, kan det levererade partiet avvika något från broschyrbilderna.

Vuolukivilaatta TK-280 Tuisku XL kiuas saunatila

Butiker

Utöver Tulikivis egna butiker säljer självständiga specialbutiker naturstensprodukter i Finland. Butikernas naturstenssortiment varierar från köksskivor till plattor och gårdstenar samt säsongsprodukter. Alla våra egna studior och återförsäljare av naturstensprodukter hittar du i vår kartapp.

Vuolukivi mosaiikki kylpyhuoneessa

Tulikivi-studio Esbo

I Tulikivi-studion i Esbo hittar du utöver standardkollektionen en hel del specialnaturstenar samt ett mångsidigt sortiment av Tulikivis eldstäder och bastuugnar. Välkommen att bekanta dig med modellinredningar och Finlands mångsidigaste naturstenssortiment.

Lautamiehentie 1
02770 Esbo
Tfn 0403 063 004

Studions öppettider:
Mån–tors 9–17, fre 9–16, lör 10–14

Niko Kontinen

Eldstäder, bastuugnar och inredningsstenar
040 306 3134
niko.kontinen@tulikivi.fi

Pirita Issakainen

Stenskivor, köksbutiker
040 306 3135
pirita.issakainen@tulikivi.fi

Skicka kontaktförfrågan

Har du frågor? Skicka en kontaktförfrågan så kontaktar vi dig så fort som möjligt.