Service & reservdelar

Är din gamla eldstad i behov av underhåll eller reparation

En gammal eldstad kan ofta repareras och underhållas till rimliga kostnader med hjälp av vår servicetjänst. Tillsammans med en av Tulikivis experter kan du diskutera hur eldstaden borde servas. Samtidigt får du en uppskattning av reparationskostnaderna. Du visste väl att arbetskostnaderna för en reparation kan dras av i beskattningen?

Reservdelstjänst

Behöver du ett nytt roster, en temperaturmätare eller isoleringsband för luckan? Beställ reservdelar smidigt i nätbutiken. Vi postar reservdelarna till dig följande vardag.

Jag vet vad jag behöver men vet inte vad reservdelens kod är
Skicka en beskrivning av reservdelen och ett foto på din eldstad på blanketten nedan, så kontaktar vi dig per telefon eller e-post. Eldstadens serienummer gör det mycket lättare att hitta reservdelar. Serienumret finns på typskylten (CE-märket) som levererades med eldstadspaketet.

Underhålls- eller reservdelsförfrågan

Om din gamla eldstad till exempel är i behov av reservdelar, nya luckor, reparation eller nytt utseende kan du fylla i underhållsblanketten och skicka den till oss. Vi kontaktar dig för att gå igenom omfattningen av underhållet samt hur och när det sker.