Våra experter hjälper

Mall- och designtjänst

Natursten är ett tidlöst inredningsmaterial

Genomtänkta stenytor bevarar sitt utseende i tiotals år med små underhållskostnader. Hållbarhet, ekologiskhet och tidlöshet är en bestående inredningstrend. I vårt sortiment hittar du finska naturstensplattor och -skivor för olika objekt i hemmet. Som hjälp i planeringen kan du beställa ett modellstycke av önskad natursten eller boka tid till inredningstjänsten på Tulikivis verksamhetsställe i Esbo.

Modellstycken underlättar valet

Det är ofta svårt att utifrån foton se hur en viss stentextur passar på ytor, väggar eller golv i hemmet eller hur olika material matchar varandra. Som hjälp för planeringen kan du beställa modellstycken av stenar som du är nyfiken på. Då kan du se hur stenen matchar inredningen.

Espoo Tulikivi-studio luonnonkivi mallisto kivistudio

Boka tid till inredningsstudion på kontoret i Esbo

Kontoret i Esbo har en stor stenstudio där alla våra stenmaterial finns till påseende. Reservera lite tid för planeringen av ditt projekt och besök studion för att se sortimentet. Du kan också boka tid för ett personligt möte med inredningstjänsten i studion i Esbo. Våra experter hjälper dig att ta fram lämpliga naturstenslösningar.

Moderni keittiö musta kivitaso

Stenskivor och -plattor med Tulikivi-finansiering

Du visste väl att du kan skaffa köksskivor eller naturstensplattor med Tulikivi-finansiering. Då kan du välja en lämplig månadsrat och behöver inte betala allt på en gång.