Plattor

Tål slitage och bevarar sitt värde.

Personlig stil och värme – för varje steg.

Med Tulikivis naturstensplattor moderniserar du lätt hemmet eller ger det ett annat elegant utseende. Naturstensgolv känns sköna och bekväma under fötterna och ger en mjuk och varm beröring för varje steg. I synnerhet täljsten är ett utmärkt golvmaterial på fuktiga ställen, eftersom det inte blir halt och inte absorberar vatten. Täljstensgolv och golvvärme är en perfekt kombination. Andra goda egenskaper som gör täljstensplattor allt mer populära är att de är lätta att rengöra och hållbara. I vårt omfattande sortiment hittar du personliga och eleganta golvplattor till varje rum – som stora plattor eller mosaik eller något däremellan.

Imponerande väggar och detaljer.

När du väljer Tulikivis täljstensmaterial till väggar, väljer du modern lyx och elegans. Utöver det visuella underlättar du livet, eftersom plattorna är lättskötta och praktiska. Vårt omfattande sortiment har alternativ för alla preferenser och stilriktningar. Det gäller att inte planera beläggningslösningar i badrum och andra fuktiga utrymmen i all hast – vi hjälper dig att nå önskade slutresultat utan att förhasta eller pruta på kvaliteten, men dock smidigt i varje fall. Estetiskt och praktiskt samtidigt.

Tidlös skönhet och hållbar praktiskhet

Natursten är naturligt hållbart och estetiskt. Genom att välja Tulikivis naturstensplattor ökar du hemmets visuella kapital och även det konkreta återförsäljningsvärdet. Och när det kommer till praktiskhet framhävs naturmaterialets fördelar i vardagen. Eftersom ytorna är lättskötta och tål hårt slitage, får du en bekymmersfri vardag. Natursten är också ett ekologiskt val, eftersom det kan återvinnas i sin helhet. Vår omfattande kollektion innehåller över 50 stenarter, såväl expressiva som mer dämpade ytor samt tiotals färgnyanser och mönster. Utöver täljsten omfattar vår kollektion marmor, travertin, granit, kalksten, skiffersten och kvartsit.