Bänkskivor

Okomplicerat underhåll och trivsel.

Ett naturligt val när du är ute efter det bästa som finns.

När du vill leva med stil men utan bekymmer är materialet för ytorna i hemmet Tulikivis natursten. Natursten är ett utmärkt och praktiskt material för ytor i både köket och badrummet.  Natursten är lätt att rengöra, tål hårt slitage och bevarar sin värdefulla elegans för evigt. Kan du vänta dig något mer av ytorna i hemmet? Nej. Du får det bästa slutresultatet om du i början behandlar stenytan med skyddsmedel. Då håller materialet längre och är lättare att rengöra.

Varierande alternativ för var och en.

Tulikivi har varierande skivor i fyra material. Granit är en hård natursten, som är håller och är lätt att sköta och som därför är ett utmärkt material i både köket och badrummet. Granit kan också användas som beläggning utomhus. Marmor är världens mest kända stenart och ett material som höjer inredningens värde. Marmor kan användas på olika sätt och är även lätt att kombinera med andra stenarter. Komposit är en blandning som består av naturkvarts, harts och färgpigment. På samma sätt som natursten tål komposit slitage och fukt utmärkt. Keramiska skivor är ekologiska, brandsäkra och långlivade. Du kan också beställa stora keramiska skivor.

Kivitaso moderni koti

Robust elegans utan att pruta på funktionaliteten.

I kök ökar natursten trivseln och funktionaliteten. Natursten är en blickfångare som sätter sin harmoniska prägel på hela rummet. Utöver sin prägel tål stenskivor fukt och hetta och fungerar som ett utmärkt matlagningsunderlag. Du kan också fortsätta kökets stil i andra delar av bostaden med stenskivor, till exempel på fönsterbräden eller i grovköket eller badrummet. Det finns många slags lösningar baserade på varierande bearbetning och ytbehandling av skivor. Låt Tulikivis experter hjälpa dig och välj därefter den bästa lösningen.

Kantbearbetning och lavoaröppningar

Stenskivornas kanter och lavoaröppningar kan bearbetas på olika sett. De populäraste alternativen är sneda kanter och öppningar för lavoarer i samma nivå som skivan.