Måttbeställningstjänst

Måttbeställd drömeldstad.

Vår måttbeställningstjänst förverkligar din eldstadsdröm på ett unikt sätt

Om du inte hittar en lämplig eldstad i standardsortimentet är det inget problem. Vår måttbeställningstjänst lyssnar på dina personliga önskemål. Berätta alltså för oss en hurdan eldstad du vill ha. Du kan gärna åskådliggöra dina idéer med skisser, foton eller tidningsurklipp. Utifrån dem tar våra planerare fram ett färdigt förslag för dig. Efter att den måttbeställda modellen har slagits fast skickas ritningarna till produktion. Och snart kan du tända den första brasan i din måttbeställda eldstad.

Drömmarnas eldstad kan basera sig på en standardmodell eller vara en unik modell som utgår från ditt utkast. Vår måttbeställningstjänst prutar inte på kraven för ren förbränning eller tillräcklig massa, eftersom eldstaden i första hand är en värmekälla.

Tips för drömmarnas eldstad

Ta fram en skiss av eldstaden eller planera den tillsammans med en av våra ugnsmästare. Vår måttbeställningstjänst förverkligar din eldstadsdröm in i minsta detalj. Ta del av våra experters tips när du planerar din drömeldstad:

  • Börja med att planera platsen för eldstaden. Om du tänker byta eldstad kan du gärna ta några foton på den gamla eldstaden. På dem kan du ange skorstenens läge och till exempel rita den nya eldstadens konturer.
  • Vilka är eldstadens viktigaste egenskaper? Är du ute efter mysiga braskvällar, effektiv uppvärmning eller en vedeldad bakugn? Även om många måttbeställda eldstäder kombinerar dessa tre egenskaper kan det hända att någon av dem är viktigast för dig.
  • Tänk på utseendet och materialen. Beakta också inverkan på uppvärmningsegenskaperna.
  • Använd hjälpmedel. Ritningar, foton, tidningsurklipp, mått etc. hjälper dig att komma i gång.

Om du väljer en måttbeställd modell och vill diskutera den med våra experter kan du lämna en kontaktförfrågan.