Jero-eldstäder

Effektiv uppvärmning och värmelagring.

Kompakt storlek – inredningsfrihet

Vi vet att många älskar kaminers kompakta storlek och snabba uppvärmningseffekt men längtar samtidigt efter en värmelagrande eldstads långvariga och behagliga värme. Den nya eldstadskollektionen Jero erbjuder bägge alternativens bästa sidor, eldstaden är lika kompakt som en kamin men lagrar samtidigt värme effektivt och avger den på ett behagligt sätt precis som en värmelagrande eldstad. Tack vare sin kompakta storlek kan eldstaden monteras på många olika platser i hemmet – i vardagsrum, kök och även sovrum. Det ger dig fler möjligheter när du planerar inredningen. Vare sig du är en vän av modern minimalism, rustik romantik eller skandinaviska rena linjer kan eldstadskollektionen Jero anpassas till olika inredningsstilar. Och bäst av allt! Jero-eldstäderna är belagda med tidlöst estetisk finsk täljsten, och dess stora lucka ger en maximal vy över elden.

Snabb uppvärmning av hemmet efter arbetsdagen

En oneklig fördel med eldstadskollektionen Jero är dess utmärkta värmelagringskapacitet, som överträffar konventionella kaminers prestanda. Medan många kaminer ger värme snabbt utan att lagra den, har de värmelagrande Jero-eldstäderna designats för att lagra och avge värme i upp till 15 timmar efter att elden slocknat. Det här gör Jero till ett utmärkt val för dem som föredrar en kamins kompakta storlek men vill njuta av en värmelagrande täljstenseldstads långvariga värme. Glöm alltså kompromisserna – vi har lyssnat på våra kunder och lanserat en eldstad som uppfyller önskemålen hos dem som vill ha både en kamins och en värmelagrande eldstads egenskaper. Läs mer om kollektionen Jero och hitta ett nytt hjärta till ditt hem.

Från norra Karelens hjärta

Jero-eldstäderna designas och tillverkas i norra Karelen. Täljstenen bryts i Tulikivis egna stenbrott och kombineras med Kermansavis återvunna keramik. Namnet Jero syftar på sjön Jero vid Kolis majestätiska landskap – och för med sig bästa finländska kvalitet, hållbarhet och natur till ditt hem.

Personlighet med äkta naturstensytor

Varje täljstensstycke är unikt och skapar en autentisk och naturnära stämning i rummet där eldstaden finns.

Classic (Korpi, Puro): Ett tidlöst och elegant alternativ i olika slags inredningar.
Grafia (Korpi): Modern och urban stämningsskapare i ett modernt hem.
Nobile (Korpi, Puro): Lyxig och djup, ger rummet karaktär.
Unica (Korpi): Personlig och individuell, gör din eldstad till ett unikt mästerverk.

De många täljstensalternativen är en av Jero-eldstadskollektionens starka sidor. Täljstensytorna är inte bara estetiska utan lagrar också värme mycket effektivt och avger den som behaglig strålningsvärme i rummet. Eldstadens utseende kan modifieras med olika beläggningsalternativ enligt dina önskemål så att den smidigt passar in i hemmets inredning.

Modeller

Nyhet Jero

Puro

Höjd 1355 - 1805 mm
Bredd 500 mm
Djup 500 mm
Vikt 460 - 630 kg
Lära känna
Nyhet Jero

Korpi

Höjd 1355 - 1805 mm
Bredd 520 mm
Djup 440 mm
Vikt 540 - 740 kg
Lära känna