Databank

Anvisningar för stenplattor och -skivor

Ljuvliga naturstenar

Ta del av våra tips om hur man framhäver naturstensskivor med olika ytbehandlingar och kantbearbetningar. Läs också hur du sköter naturstensytor så att de förblir eleganta i åratal. Vi samlade också visuella idéer för kök, badrum och bastur.

Bearbetning av stenskivor

Stenskivors utseende framhävs med bearbetning av kanter enligt objekt och användningssyfte samt montering av lavoaren. Läs mer om alternativen.

BEARBETNING AV STENSKIVOR

Ytbehandling av natursten

Med ytbehandling kan man påverka stenytans grovhet och färgnyans. Ta del av alla våra ytbehandlingsalternativ på vår webbplats.

YTBEHANDLINGSALTERNATIV
Luonnonkivi laatta lattia ja jalat

Rengöring av natursten

Eftersom stenskivor alltid behandlas före leverans, bevarar det slitstarka materialet sin elegans i åratal. Vi rekommenderar att nya naturstensplattor behandlas med fett- och smutsavstötande Tulikivi Care före ibruktagandet.

Tulikivi_vuolukivi_Classic_olohuone_lattia_kotimainen_luonnonkivi

Monteringsanvisning för naturstensplattor

Montera plattor och mosaiker korrekt, så får hemmet hållbara ytor. Du kan också beställa en kompetent Tulikivi-ugnsmästare för monteringsarbetet.

Idéer för köket

Drömmar och planering är viktiga när man skaffar ett kök. Vi har tagit fram flera snygga kökshelheter. På vår webbplats hittar du foton på kök med olika naturstensinredningar.

IDÉER FÖR KÖK

Idéer för badrum

Idéer för inredning och renovering av badrum. Ta del av våra eleganta badrumslösningar och planera dina drömmars badrum. Låt oss förverkliga dina drömmar.

IDÉER FÖR BADRUM

Idéer för bastur

Är din bastu traditionell eller har den spastämning? På vår webbplats hittar du olika bastulösningar utrustade med Tulikivis bastuugnar.

IDÉER FÖR BASTUR