Kachels

Laat je inspireren & leer

Nuttige informatie over kachels

Hoe verschillen de diverse kachels van elkaar? Waar moet je op letten bij het kopen van een kachel? Waar moet je op letten bij de voorbereiding op een nieuw stookseizoen na de zomer? Laat je inspireren en leer van praktische tips en advies.

Veelgestelde vragen

We hebben een lijst met vragen samengesteld die we vaak tegenkomen in ons werk. We hopen dat deze je helpen bij het beantwoorden van je vraag. Als je het antwoord op je vraag niet kunt vinden, neem dan contact met ons op. Ook onze chatbot helpt je 24 uur per dag met de meest voorkomende vragen.

Recepten voor koken met je kachel

De Tulikivi-kookproducten kunnen worden gebruikt om pizza’s, slowcooking-gerechten zoals stoof- en ovenschotels en zelfs overheerlijke gebakjes te bereiden boven de sintels en in de restwarmte van een warmtevasthoudende kachel. Als het gaat om kookrecepten voor de kachel, is je verbeelding de enige beperking! Tulikivi en de Martha Association zijn samengekomen om voedselvideo’s te maken en het dagelijkse koken in je kachel gemakkelijker te maken. Op onze website vind je ook recepten van chef-koksduo Ari Ruoho en Peppi Aralehto, evenals vele andere recepten die we in de loop der jaren hebben ontwikkeld.