Tugi

Kuidas saame aidata?

Meie eesmärk number üks on asjatundlik teenindus. Meie lubadus „lihtsalt süüta tuli“ rõhutab, et mõtleme seda tõsiselt. Kui me oleme oma töö lõpetanud, siis on kõik valmis, nii et sul tuleb vaid oma uues Tulikivi kaminahjus tuli süüdata. Paigaldame Tulikivi kaminahjusid nii uutesse kui ka renoveeritud majadesse ning olemasolevate kaminahjude asemele. Meie ulatuslik paigaldajate võrgustik on sinu teenistuses, kui sul on vaja vana kaminahju lammutada, uut paigaldada või aastate jooksul hooldustöid teha.

Talvimaisema Mäkrältä, Koli 2007

Korduma kippuvad küsimused

Oleme koostanud vastused kaminahjude korduma kippuvatele küsimustele.

Näpunäiteid ja juhiseid

Hoia kaminahjuga kaasas olevat kasutusjuhendit koos teiste oluliste majaga seotud paberitega. Kasutusjuhend sisaldab teavet kaminahju karastamise, puude maksimaalse põletuskoguse, kütmise ja erinevate juhtasendite kohta.

Meie veebilehel on lisaks palju teavet kaminahjude puhastamise ja hooldamise kohta.

Klienditeeninduse kontaktandmed

Vali endale mugavaim viis, kuidas meiega ühendust võtta. Meie klienditeeninduse meeskond on kättesaadav vestluse, telefoni ja meili teel. Kontaktisoovi võib saata ka veebilehe kaudu.

Garantii registreerimine ja tootegarantii

Tulikivi annab toodetele viieaastase (5) piiratud garantii tingimusel, et klient täidab Tulikivi veebilehel elektroonilise garantiikaardi aadressil warm.tulikivi.fi/owner. Ilma registreerimiseta on garantiiaeg kaks (2) aastat.

Hooldus-, remondi- ja varuosateenus

Kas sinu vana kaminahi vajab hooldust ja remonti? Meie hooldusteenindus suudab vana kaminahju sageli parandada ja hooldada seda nii, et mõistliku hinna eest on seade peaaegu samaväärne uuega. Esita hooldussoov meie tehnilisele teenindusele.

Otsid oma kaminahjule sobivat varuosa? Kui sa ei leia meie veebipoest sobivat varuosa, saad varuosade päringuvormi kaudu küsida oma kaminahjule või saunakerisele sobiva varuosa saadavust ja hinda. Esita varuosade päring meie tehnilisele teenindusele.