Yleinen

Sauna World Forum: Tulikiven uuden sukupolven Kevo-sähkökiuasmallisto

6.6.2024

Tulikiven uusi Kevo-kiuasmallisto yhdistää suomalaisen saunaperinteen moderniin teknologiaan ja innovatiiviseen suunnitteluun. Malliston kiukaat ovat suunniteltu tarjoamaan personoitu saunakokemus käyttäjilleen niin koti- kuin julkisissa saunoissa ympäri maailmaa.

 

Innovatiivinen muotoilu ja käyttäjäystävällisyys

Kevo-kiuasmallisto yhdistää kompaktin ja minimalistisen designin pieniin suojaetäisyyksiin, helppoon integroitavuuteen lauteisiin sekä korkeussäädettävyyteen. Kiuasmalliston joustavuus ja käyttäjäystävällisyys mahdollistavat sen mukauttamisen monenlaisiin saunatiloihin ja -tarpeisiin. Innovatiivinen kiuaskivien käytön optimointi suhteessa kiukaan tehoon, mahdollistaa merkittävän energiansäästön.

 

Kiuasmalliston käyttäjäystävällisen kosketusnäyttöohjaimen avulla saunojat voivat yksilöidä jokaiselle oman rentoutumiskokemuksensa. Lisäksi ohjaimen avulla on mahdollista säätää saunan valaistusta, tuuletusta sekä lisälämmitystä, mikä tekee saunahetkestä entistäkin mukavamman ja henkilökohtaisemman.

Laadukkaat ja ekologiset pintamateriaalit

Ekologisuus on keskeinen osa Kevo-kiuasmallistoa. Vuolukivi ja valukivi tuotetaan ympäristöystävällisin menetelmin, mikä tekee Kevo-kiukaista kestävän valinnan, joka vähentää ympäristövaikutuksia koko elinkaarensa ajan. Luonnon oma materiaali ja erinomaisesta lämmönvarauskyvystään tunnettu vuolukivi tulee Tulikiven omasta louhoksesta Juuasta, ja sen hiilijalanjälki on pieni. Ekologinen valukivi valmistetaan Heinävedellä keraamisen teollisuuden sivuvirrasta, mikä tekee kiukaista ympäristöystävällisen valinnan.

 

Mukautuvuus ja kestävyys

Kevo-kiukaita on saatavilla eri tehoisina, jotta ne soveltuvat monenlaisiin saunatiloihin. Kiukaiden suunnittelussa on huomioitu kestävyys ja energiatehokkuus, mikä tekee niistä ympäristöystävällisen valinnan. Näin asiakkaamme voivat nauttia saunasta samalla, kun he tekevät kestävän kehityksen mukaisia valintoja. Korkeussäädettävyyden ansiosta Kevo-kiukaat voidaan asentaa lauteisiin nähden optimaaliselle korkeudelle 790-940 mm välillä, mikä helpottaa saunan suunnittelua.

”Tulikiven uusi Kevo-kiuasmallisto heijastaa sitoutumistamme moderniin ja toimivaan muotoiluun, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja personoidun saunomiskokemuksen,” kertoo Tulikiven muotoilupäällikkö Mika Moilanen.

 

Kumppanuuden voima

Tulikivellä on vahva strateginen kumppanuus Sauna from Finlandin kanssa, joka on omistautunut autenttisen suomalaisen saunakulttuurin edistämiseen.

”Yhdessä Sauna from Finlandin kanssa tuomme markkinoille kiukaita, jotka eivät ainoastaan täytä asiakkaidemme odotuksia, vaan ylittävät ne. Tulikiven uusi Kevo-mallisto on tulos omistautumisestamme laatuun, kestävyyteen ja käyttäjäystävällisyyteen,” sanoo Tulikiven saunaviennin päällikkö Kirill Bashtinsky.

 

Lisätietoja Kevo-malliston sähkökiukaista.