Messu-uutiset

Habitare 2024 -messuilla: kivien kerroksellisuus ja ajattomuus

12.9.2024

Tulikivi on mukana Habitare 2024 -messuilla, jotka järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 11.–15. syyskuuta. Messujen teema, ”Kerroksellisuus”, korostaa tilojen syvyyttä ja monikerroksisuutta, yhdistäen vanhan ja uuden harmonisesti. Tulikivi tuo esille tämän teeman luonnonkivien kautta, esitellen tiloihin ainutlaatuista tyylikkyyttä ja kestävyyttä.

Osastollamme pääset tutustumaan kattavaan valikoimaan kivilaatuja kuudella eri osastolla:

  • Tulikivi (osasto 6e10)
  • Cosy (osasto 6e50)
  • Avotakka (osasto 6b60)
  • Habitare Materials (osasto 6g2)
  • Habitare Kioski (osasto 6e8-4)
  • Habitare Naapurit (osasto 6b2)

Esittelemme uudet Jero– ja Kevo-mallistot. Jero-mallisto koostuu kompaktin kokoisista varaavista takeista, jotka yhdistävät tehokkuuden ja modernin muotoilun, tarjoten lämpöä ja tyyliä pienempiinkin tiloihin. Kevo-mallisto edustaa uuden sukupolven kiukaita, jotka tarjoavat huipputason toiminnallisuutta ja tyylikästä muotoilua, mukautuen nykypäivän vaatimuksiin.

Esittelyssä on myös oma erityinen kivi, vuolukivi Pohjois-Karjalasta, joka on esillä useissa eri muodoissa ja pinnoilla, tarjoten monipuolisia vaihtoehtoja sisustusratkaisuille. Lisäksi näet uutuuskivet, kuten Azzurra Bay, Rosso Lepanto, Breccia Pernice ja kotimainen Viitasaaren vaalea -graniitin, jotka tarjoavat hienostuneita sävyjä ja tekstuureja.

Tule kokemaan luonnonkivien kerroksellisuus, uutuuskiukaat ja -takat osastoillamme. Nähdään Habitare-messuilla 11.–15.9.2024!