Kevo – elektriska bastuaggregat

Lyckad estetik – innovativ design.

Vår kollektion Kevo med den nya generationens elektriska bastuaggregat, ger dig större frihet att utforma din bastu. Bastuaggregatens unika höjdjustering möjliggör kreativa lösningar utan att kompromissa med funktionalitet eller utrymmets stilrenhet.

Unika material – med betoning på miljövänlighet.

Aggregaten i Kevo-kollektionen är klädda med inhemsk natursten, återvunnet material från keramikindustrin samt stål. Alla är estetiskt tilltalande och finns som etiska alternativ. De unika materialen täljsten och gjutsten är ett perfekt exempel på vackra naturmaterial, användarvänlig njutning och miljövänlighet.

Behaglig sömlös design – stilrena detaljer.

Den flerskiktade strukturen ger Kevo-aggregaten en barnvänlig ytteryta och möjliggör ett litet skyddsavstånd till lavarna. Aggregatens nästintill sömlösa anslutning till lavarna, öppnar upp för stora möjligheter att designa och skapa en enhetlig helhet i bastun. Omsorgsfullt utformade detaljer ger en säker och harmonisk helhet.

Skräddarsydd njutning – optimerad energieffektivitet.

Kevo-kollektionens elektriska bastuaggregat är nyskapande och ger dig möjligheten att optimera både den kompakta stenmängden på 30 kilo samt placeringen av motstånden i stenutrymmet. Den nu ännu mindre stenmängden värms upp snabbare och kräver ännu mindre energi för att upprätthålla värmen.

Tack vare justeringen av motstånden kan temperaturerna i basturummet och aggregatet regleras oberoende av varandra, vilket möjliggör en mildare rumstemperatur och varmare bad eller vice versa.

Justerbar bastuupplevelse – personlig komfort.

Aggregatets kontrollpanel med pekskärm har en elegant och minimalistisk tidlös design som stöder aggregatets estetik och finess. Du ställer snabbt och enkelt in förhållanden enligt dina önskemål med kontrollpanelen med pekskärm. Du kan placera kontrollpanelen där du vill, i ett torrt eller vått rum eller i själva basturummet.

Kontrollpanelen tar dina bastubad till nästa nivå. Du kommer att njuta mer och på ett mer personligt sätt, med respekt för den finska bastukulturen och traditionerna – men på ett för dig mer angenämt sätt.

Modeller

Kaarna

Mer info

Pyry

Mer info

Usva

Mer info

Pyry

Höjd 790 mm
Diameter 360 mm
Vikt 44 kg
Basturum storlek 3 - 15 m3
Mer info

Kaarna

Höjd 790 mm
Diameter 360 mm
Vikt 72 kg
Basturum storlek 3 - 15 m3
Mer info

Usva

Höjd 790 mm
Diameter 360 mm
Vikt 26 kg
Basturum storlek 3 - 15 m3
Mer info