Kaminahjud

Küta oma kaminat halgude või pelletitega

Soojust salvestav kaminahi või konvektsioonkamin?

Soojust on mitut tüüpi. Soojus, mida annab soojust salvestav kaminahi, on parem kui muudel kaminatel. Kaminahi ei ole lihtsalt soojusallikas või ilus asi, mida vaadata. See täidab mõlemat funktsiooni korraga; lisaks saab selle kuumusega toitu valmistada. Kui oled soojuse tootmises autonoomne, ei jää sa kunagi elektrikatkestuste meelevalda. Soojust salvestav kaminahi võimaldab kodu kütta ja toitu valmistada ka ilma elektrita.

Oleme ehitanud kauneid ja funktsionaalseid looduslikest materjalidest kaminahjusid juba üle 40 aasta. Oleme hoidnud oma kaminahjude konstruktsiooni lihtsa ja hõlpsasti hooldatavana – tegemata järeleandmisi nende tuleohutuses. Meie kaminahjud põletavad halge puhtalt ning heitkogused jäävad alla ELi ökodisaini direktiivis reguleeritud puhta põlemise ja tõhususe piirmäärasid. Püüame pidevalt vähendada keskkonnamõjusid ning pakkuda sulle veelgi meeldivamaid kogemusi.

Valides kestliku kaminahju, võid sinagi mõjutada oma ökoloogilist jalajälge. Sirvi meie kaminahjukollektsioone ja leia lemmik, mis on just sulle sobivaim kaminahi. Kui sa ei tea, kust kamina valimisel alustada, aitab sind meie kaminanõustaja või sulle lähim edasimüüja.

“Soojust salvestav kaminahi suudab salvestada kümme korda rohkem energiat kui puiduküttega pliit.“