Senso kaminahju juhtseade

Sensoga saad kütta oma kaminahju tõhusamalt.

Lihtne kütmine Senso kaminahju juhtseadmega

Senso kaminahju juhtseade, mis on loodud Tulikivi Karelia kollektsiooni kaminahjudele, juhendab sind kaminahju kasutamisel ja haldab sinu eest õhuvoolu.

  • Juhtseade hoolitseb, et igal etapil jõuab koldesse sobiv kogus õhku > mis tagab puidu võimalikult tõhusa ja väheste heitmetega põlemise.
  • Seade annab märku, millal on tarvis puid lisada > Nii säästad küttepuid ja ka aega.
  • Seade näitab, kui suur osa soojussalvestusvõimekusest on juba kasutusel > aidates hoida meeldivat toatemperatuuri.
  • Seade jälgib kaminahju ja korstna tööd ning annab märku > millal on vaja hooldust.

„Senso kaminahju juhtseade töötab temperatuuriandmete, ukseanduri ja ruumi ja soojussalvestusmaterjali temperatuuriandmete alusel.“

Onni Ovaskainen, Tulikivi kontsern

Senso kaminahju juhtseade töötab koos nutiseadme rakendusega.

Senso kaminahju juhtseade on integreeritud Karelia kaminahju õhuringlussüsteemi. Kaminahju juhtseade töötab tulekoldest mõõdetud temperatuuriandmetega, ukselüliti ning ruumi ja soojust salvestava materjali temperatuuriandmetega ehk siis soojuse salvestusvõime andmetega.

Kaminahju juhtseade optimeerib koldesse siseneva õhu mahtu ja annab teada, millal on tarvis lisada küttepuid või pelleteid ning millal on saavutatud optimaalne soojussalvestuse tase.

Juhtseade koosneb tootesse integreeritud juhtplokist ja mootorist, toiteplokist, vajalikest anduritest ja nutitelefoni rakendusest, mis jälgib ja reguleerib soojust. Kaminahju juhtseadme tarvikuna on kaminahju jaoks saadaval integreeritud LED-ekraan.

Senso kaminahju juhtseade automatiseerib kaminahju kütmise

Senso kaminahju juhtseade, mis kasutab Karelia kaminahju integreeritud tehnoloogiat ja mida juhitakse nutitelefoni rakendusega, teeb praktiliselt kõike peale tule süütamise.