Jero kaminahjud

Tõhus soojus ja salvestusvõime.

Kompaktne suurus – lai sisustusvabadus.

Teame, et paljudele meeldivad kaminad nende kompaktse suuruse ja kiire kütmisvõime tõttu, kuid samas igatsevad nad salvestava ahju pikaajalist ja meeldivat soojust. Uus Jero-ahjukollektsioon pakub mõlema maailma parimaid omadusi – olles kompaktne nagu kamin, kuid samas tõhus soojuse salvestaja ja õrn soojuse edastaja nagu salvestav ahi. Kompaktse suuruse tõttu võib ahju paigaldada kodu erinevatesse ruumidesse – olgu selleks siis elutuba, köök või isegi magamistuba. See annab sulle rohkem vabadust sisekujunduse planeerimisel. Olgu su stiiliks modernne minimalism, rustikaalne romantika või skandinaavialik selgus, Jero-ahjukollektsioon kohandub erinevate sisustusstiilidega. Ja mis kõige parem, Jero-kollektsiooni ahjud on valmistatud Soome vuolukivist, mis lisab ajatut ilu ja pakub oma suure luugiga maksimaalset vaadet tulele.

Pärast tööpäeva kiiresti kodu soojaks.

Jero-ahjukollektsiooni üks vaieldamatuid eeliseid on selle suurepärane soojussalvestusvõime, mis ületab traditsiooniliste kaminate jõudluse. Kui paljud kaminad pakuvad kiiret soojust, kuid ei salvesta seda, siis Jero-kollektsiooni salvestavad ahjud on loodud salvestama soojust kuni 15 tundi pärast tule kustumist. See teeb neist suurepärase valiku neile, kes soovivad kamina kompaktset suurust, kuid vuolukivist salvestava ahju pikaajalist soojust. Nüüd võid unustada kompromissid – oleme kuulanud oma kliente ja toonud turule ahju, mis täidab nii kamina kui ka salvestava ahju funktsioonid. Tutvu Jero-kollektsiooniga, telli kataloog oma e-posti aadressile ja leia uus kodu süda.

Põhja-Karjala südamest

Jero-ahjud on disainitud ja toodetud Põhja-Karjalas. Vuolukivi kaevandatakse Tulikivi enda karjääridest ja kombineeritakse Kermansavi taaskasutatud keraamikaga. Nimi Jero tuleneb Koli kauni maastiku kõrval asuvast Jero järvest – tuues parimat Soome kvaliteeti, vastupidavust ja loodust otse sinu koju.

Ainulaadsus ehtsa loodusliku kivipinnaga.

Iga vuolukivist ahi on unikaalne, tuues autentsust ja looduse lähedust igasse ruumi, kus ahi asub.

Classic (Korpi, Puro): Ajatu ja elegantne valik, mis sobib ideaalselt erinevate sisustusstiilidega.
Grafia (Korpi): Modernne ja urbanistlik, toob kaasaegsesse koju särtsu.
Nobile (Korpi, Puro): Luksuslik ja sügav, lisab silmapaistvust ja iseloomu.
Unica (Korpi): Isiklik ja individuaalne, teeb sinu ahjust unikaalse meistriteose.

Vuolukivi pinnavalikute mitmekesisus on üks Jero-ahjukollektsiooni tugevusi. Vuolukivi pinnad ei näe ainult head välja, vaid säilitavad soojust väga tõhusalt ja edastavad selle meeldiva kiirgava soojusena ruumi. Erinevad pinnavalikud võimaldavad kohandada ahju välimust täpselt sinu soovide järgi, et see sulanduks sinu kodu sisustusega.

Mudelid

Uudsus Jero

Puro

Kõrgus 1355 - 1805 mm
Laius 500 mm
Sügavus 500 mm
Mass 460 - 630 kg
Tutvu
Uudsus Jero

Korpi

Kõrgus 1355 - 1805 mm
Laius 520 mm
Sügavus 440 mm
Mass 540 - 740 kg
Tutvu