Onderhoud en reserveonderdelen

Heeft je oude kachel onderhoud of een reparatie nodig?

Met onze onderhoudsservice kunnen we een oude kachel vaak repareren en onderhouden om deze tegen een redelijke prijs weer zo goed als nieuw te maken. Overleg met een Tulikivi-specialist welke onderhoudsmaatregelen kunnen of moeten worden uitgevoerd aan je kachel. Je ontvangt ook een schatting van de kosten van de reparatie. Wist je dat je aanspraak kunt maken op heffingskorting voor de arbeidskosten van een onderhoudsreparatie?

Onderdelenservice

Heb je een nieuw rooster, thermometer of afdichtstrip voor de deur nodig? Bestel eenvoudig reserveonderdelen bij uw Tulikivi verdeler.

Ik weet wat ik nodig heb, maar ik ben de code van het reserveonderdeel kwijt.

Stuur een beschrijving van het te vervangen onderdeel en de kachel naar dit formulier. Wij nemen telefonisch of per e-mail contact met u op om de bestelling te plaatsen voor het product dat u nodig heeft. Het serienummer van de kachel maakt het veel gemakkelijker om het onderdeel te vinden. Het serienummer staat op het CE-markeringsplaatje dat bij de kachelset is geleverd.

Onderhouds- of reserveonderdelenverzoek

Als je oude kachel reserveonderdelen of nieuwe deuren nodig heeft, als de brandkamer gerepareerd moet worden of als je het uiterlijk van je kachel wilt updaten, vul dan het onderhoudsserviceformulier voor de kachel in en stuur ons een bericht. Wij nemen dan contact met je op om de omvang, werkwijze en de datum en tijd van het kachelonderhoud te bespreken.