Hur kan vi hjälpa?

Tulikivi-säljarna hjälper dig

Planerar du att köpa en eldstad, en bastuugn eller inredningsstenar? Behöver du ytterligare information om montering? Skicka en kontaktförfrågan till oss så kontaktar den närmaste Tulikivi-säljaren dig så fort som möjligt.

Kontakta oss

Via karttjänsten Säljare hittar du lätt Tulikivi-studior, ugnsmästare, försäljningsställen och affärer som servar elektriska bastuaggregat runt om i Finland.

Tulikivi-bastuugnar säljs också av Netrauta, Taloon.com, Suomen Tervaleppä och Elfin. Hos Cariitti Oy i Esbo, Rakentajan Sarokas och Sauna Manager i Åbo och Prosauna i Vanda kan du se bastuugnar som integrerats i laven i äkta belysta bastumiljöer.

Tulikivis elektriska bastuaggregat för allmänna bastur säljs av Rexel Oy, Onninen Oy, Rakentajan Sarokas och Elfin.

Du kan boka ett distansmöte med närmaste säljare. Det är lätt att välja det lämpligaste kontaktsättet. Du kan också beställa bastuugnar, rengöringsmedel och reservdelar till produkter i vår nätbutik.

Valkoinen sähkökiuas Kuura Carrara marmori sauna

Beställ från nätbutiken när det passar dig bäst

Vår nätbutik betjänar dig 24/7. Det är lätt att beställa reservdelar till Tulikivi-eldstäder, bastuugnar, kaminer, grillar, naturstensplattor och Cooking-produkter för matlagning.

Tulikivi_Karelia_Raita_Nobile_Senso_takkaohjain_fireplace_controller_olohuone_livingroom

Tulikivis kundtjänst

Kontaktuppgifter till kundtjänst (orderhantering, fakturering) och teknisk rådgivning.